Nieuws

 

(Fris) drank, maakt meer kapot dan je lief is!


Het gebit kan heel veel aan. Onze tanden en kiezen zijn keihard, maar toch is het niet zo dat wij maar alles gedachteloos kunnen consumeren.

Nu de zomer voor de deur staat kan het zijn dat er een zekere toename van drankverbruik is.
Dit kan frisdrank of een alcoholische versnapering betreffen. Beiden kunnen schade aanrichten aan het gebit. Lees verder >Een gezond gebit? Een samenspel van factoren.

Als team willen wij u in het kort het belang uitleggen van preventieve voorlichting en behandelingen.

Bij ieder van ons, jong en oud, ontstaat tandplak doordat bacteriën zich hechten op het tandoppervlak. Wordt tandplak onvoldoende of niet verwijderd, dan vormt zich tandsteen. Gevolgen door tandplak kunnen zijn; cariës, gingivitis of parodontitis.

Preventieve voorlichting en behandelingen zijn daarom uitermate belangrijk voor u als patiënt, het kan cariës en tandvleesproblemen voorkomen. Lees verder >


 Nu ook op donderdag avond open

Vanaf nu zijn wij ook op donderdagavond geopend tot 20:00 uur. Wanneer u overdag geen tijd heeft om te komen, bent u van harte welkom op donderdagavond. Wij nodigen u uit een afspraak te maken bij de assistente.


Behaal nu je poetsdiploma

Wij organiseren 1x per maand een poetsmiddag voor de kinderen. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u ons bellen voor de data. U kunt zich dan direct aanmelden bij de assistente. Meer info >


Wij nodigen onze patiënten uit onze praktijk te waarderen op het onafhankelijke platform "Zorgkaart.nl".